Cursus

Workshop Creatiekracht
De Kracht van Acht

Verlang jij ook naar een nieuwe wereld? Creëer die samen!

Ontdek je creatiekracht!
Laat jouw rijkdom uitstromen in de wereld!
Met tekenen, boetseren, schrijven, gesprek en meditatie.
We gaan elkaar versterken in ons creatieproces!

Lynn McTaggart deed uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden van menselijke creatiekracht. Zij ontdekte dat we als mens, met een gezamenlijke intentie, uitzonderlijke resultaten kunnen bereiken in de verbetering van levensomstandigheden, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, financiën en relaties. Ook kunnen we beslissende invloed hebben op wereldgebeurtenissen.

We doen eenvoudige meditatieve oefeningen waarbij we gezamenlijk onze aandacht richten met een bepaalde intentie. Teken- en schrijfoefeningen helpen om wensen en intenties op speelse wijze bewuster te maken en te verdiepen. Dit zal het kracht van de intenties vergroten. Er is ruimte om ontwikkelingsprocessen te delen en elkaar te ondersteunen. Ook de huidige vrijheidsbeperkingen en hoe daarmee om te gaan zijn thema van gesprek.

Een dagdeel.
Kosten; €40,-
Plaats; Achterveld (nabij Amersfoort)
info/aanmelding; judith@kleur-rijk.net

Of bel; 0342-430521/06-13050612

Max 8 deelnemers. Bij voldoende belangstelling volgt een tweede datum.

Deze ochtend is een kennismaking. Daarna kun je je inschrijven voor een serie dagdelen van vijf keer.

Tot ziens!

Dit is wat cursisten ervaren;
Judith gaf een verrassende workshop met diepgang.
Creëerde veiligheid waardoor een warme betrokkenheid op elkaar tot stand kwam.
Ingeleid door een meditatie hebben we op een creatieve manier vorm gegeven aan een toekomstvisie van jezelf in een andere maatschappij. Met blijheid en geraakt werden de schilderijen ontvangen.
Ik ging met een gevoel van verbondenheid met elkaar naar huis. En een diepe ervaring van weten wat mij blij maakt, een dansende houding met het leven. Wat een cadeau! Veel dank aan Judith!
Barbara

De cursus van Judith brengt me een intense ervaring van de kern van wie ik ben en wat ik op aarde kom doen. Het delen met anderen is verrijkend en inspirerend. De eenvoudige middelen speels en fijn om te doen. De sfeer veilig en licht. Judith is een meesteres in het begeleiden van processen. Een aanrader!
Julia