Cursus

Zelf helpen met homeopathie.

In 2023 start er weer een cursus waarin je leert hoe je zelf in eenvoudige dagelijkse situaties met homeopathie kunt helpen. De cursus bestaat uit 2 dagdelen, 28 januari en 4 februari van 10.00 tot 12.30 uur in. De cursus vindt plaats in Amersfoort. Kosten €120 inclusief boek en EHBO kit met homeopathische middelen ter waarde van ruim €60.

Welkom!

Na deze cursus weet je wat je kunt doen bij griepklachten, hoest, kinderziektes, blaasontsteking, ongelukken, verwondingen, kneuzingen, overbelasting, reisziekte en nog vele andere klachten. Met hulp van homeopathische middelen verloopt het herstel doorgaans veel gemakkelijker sneller!

Op 4 februari is er de gelegenheid na afloop samen te lunchen. Alexandra zal een heerlijke lunch bereiden voor wie zich daarvoor aanmeldt. Meer informatie over kosten e.d. hierover volgt.

Voor vragen en aanmeldingen neem contact op met Judith: 06-13050612

 

Zelf uw kind helpen met homeopathie

In maart start er een cursus waarin je leert hoe je zelf in eenvoudige dagelijkse situaties met homeopathie kunt helpen. Deze cursus is speciaal voor ouders met (jonge) kinderen. Deze cursus geeft Judith Engelaer samen met haar collega en vriendin Monique Feld, ervaren homeopate voor kinderen.

Homeopathie heeft veel te bieden voor het opgroeiende kind. Denk aan alle groeifasen, problemen met drinken bij baby’s, tandjes krijgen, kinderziektes en ongelukjes. Ook voor baby’s, peuters en kleuters kunnen homeopathische middelen enorm helpen om ziekten en dagelijkse moeilijkheden te overwinnen.

Wanneer; zaterdag 18 maart 2023 van 10.00 tot 16.00 uur.
De cursus vindt plaats in Stekene in België.
Kosten €80,-  inclusief boek als waardevol en compleet naslagwerk ter waarde van €19,50.

Welkom!

Na deze cursus weet je wat je kunt doen bij griepklachten, hoest, kinderziektes, buikpijn, tandjes krijgen, oorontsteking, keelontsteking, verstopping, ongelukken, verwondingen, kneuzingen, heimwee, reisziekte en nog vele andere klachten. Met hulp van homeopathische middelen verloopt het herstel doorgaans veel gemakkelijker sneller!

Voor vragen en aanmeldingen neem contact op met Judith:
email: judith@kleur-rijk.net
Tel: 0031(0)6-13050612 of 0031(0)342-430521

 

 

Ervaringen van cursisten;

Er gaat een wereld voor me open sinds ik de homeopathie workshops volg bij Judith. Er is zoveel kennis over planten en mineralen en wat ze voor ons kunnen betekenen. Het is fijn om te weten dat je met relatief weinig kennis al snel met homeopathie kunt beginnen. Ik heb nu mijn eigen EHBO kit met middelen waar ik thuis mee aan de slag kan. De ontmoetingen bij de workshops zijn iedere keer inspirerend en verwarmend.
Elza
De homeopathie tweedaagse bij Judith is een aanrader. Duidelijke uitleg, praktische voorbeelden, prachtig boekje, uitgebreid doosje met homeopathie middelen. Al met al heel leerzaam en praktisch toepasbaar! Judith heeft enorm veel kennis van de middelen en hun werking, wat  vol passie en liefde met ons  wordt gedeeld.
Liefs Trudi Mulder
Na deze twee dagen voel je je net opgewarmd en wil je graag meer weten en leren en opdoen. Zo boeiend op verschillende niveaus!
Je leert zowel de karakteristieken van de planten als van de mens beter kennen en in een heel ander licht zien. Je snapt hoe het kan dat homeopathie werkt!
Deidre.
Hi Judith, Super dat je dat doet ik heb er zo giga veel aan gehad. Zeker in de vakantie heb ik de kit meerdere keren kunnen inzetten na insectenbeten, een kneuzing en nog veel meer. Ik begreep eindelijk hoe ik kan toedienen en hoe ik kan behandelen. De cursus is voor mij van onschatbare waarde geweest.
Mirjam José

Sinds een aantal jaren heb ik regelmatig een homeopatisch consult bij Judith, met bijzonder resultaat. De cursus Zelf helpen met homeopathie was echt een interessante aanvulling voor mij. Ontzettend fijn dat ik nu voor acute klachten zelf weet welk middel ik kan nemen en die altijd bij de hand heb. Ik vond de cursus heel helder en praktisch. Door in te gaan op huidige klachten of voorbeelden van de deelnemers, ging het echt leven. Een aanrader: een kleine investering, waar je voor de rest van je leven baat bij hebt (en je omgeving ook). Esther