Over Judith

Uw genezing is iets waar u zelf aan kunt bijdragen. Ik vind het dus heel belangrijk om de tijd te nemen en goed te luisteren wat precies de klacht is. We onderzoeken samen wat de mogelijke oorzaak of aanleiding is. En wat er nog meer kan bijdragen aan uw herstel. Ik kijk als mens als geheel naar u. Dit vind ik heel fijn om te doen. U hoeft zich dus niet bezwaard te voelen om te klagen bij mij over uw gezondheid!

Mijn weg tot Homeopaat

Ik ben in aanraking gekomen met homeopathie doordat ik zelf klachten had die mij zeer beperkten in mijn doen en laten. Dankzij de homeopathie ben ik nu in staat om de dingen te doen die ik graag wil.

Ik heb de weg van behandeling en genezing ervaren vanuit het perspectief van de patiënt. Het was voor mij een zoektocht waarin ik veel geleerd heb over mezelf en over ziekte en gezondheid.

Tegelijkertijd ben ik me ook gaan verdiepen in het vak door middel van studie, cursussen en opleiding. Zo heeft mijn studie homeopathie gaandeweg door de jaren heen vorm gekregen. Een vorm die helemaal bij mij als mens past.

Ik volg met groot plezier en interesse regelmatig nascholingen over interessante en actuele thema's om het vak steeds weer te verdiepen en te verbreden.