Referenties

*Judith heeft een gedegen kennis van zaken wat betreft haar vak: homeopathie. Het is heel fijn om samen met Judith te kijken naar precies dé middelen die bij mij passen. Judith weet precies welke vragen ze moet stellen waardoor ik meer zicht ben gaan krijgen op mijn eigen gezondheid en welzijn. De middelen hebben mij enorm geholpen, waarvoor dank. Elza

 

*Ruim 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Judith voor een homeopatisch consult.

Ik had toen flinke burn-out klachten en mijn darmen werkten zeer slecht.

Deze klachten zijn in de afgelopen jaren steeds meer afgenomen en ik ben mij steeds een beetje fitter gaan voelen.

Inmiddels werk ik weer met plezier en mijn darmen ook…..ik stroom!

De oprechte aandacht en werkelijke interesse van Judith maken dat ik mij dermate veilig voel, dat ik mijn diepste gevoelens, angsten en onzekerheden met haar durf te delen.

Vaak hoor ik mezelf in een consult dingen zeggen, die ook voor mij nieuw zijn of die voor het eerst woorden krijgen.

Dat is zó waardevol.

Met die informatie weet Judith aan te sluiten met de middelen die nodig zijn om weer een stap verder te kunnen komen.

Door haar inzicht en deskundigheid weet ze daarmee elke keer weer de spijker op zijn kop te slaan.

Wat ik ook zo bijzonder vind, is dat zowel mijn lichamelijke als mijn psychische klachten worden meegenomen en ‘opgelost’.

Zonder deze consulten was ik nooit geweest waar ik nu ben.

Dat gun ik echt iedereen.

Esther 

 

*Ik ben heel dat ik in behandeling ben gegaan bij Judith.

Ze is buitengewoon zorgvuldig, ze is een zeer goede toehoorder en stelt uitstekende vragen, daardoor brengt alleen het consult al veel op. Verder is de behandeling veelzijdig, alle kwalen worden aangepakt want alles hangt met elkaar samen zegt Judith en het is heerlijk om eindelijk verlost te zijn van niet alleen de grotere klachten maar ook van psychische klachten en die kleine vervelende dingen waar ik me al bij neer had gelegd. Judith, ontzettend bedank! Je hebt me heel veel gegeven.

Lia

*Het lukt je mij heel bewust over mijn klachten na te laten denken, waardoor ik ze kan benoemen en ze heel concreet voor mij worden.Waarschijnlijk ligt hierin ook een groot deel van de van de gehoopte oplossingen voor deze klachten.

Groet, Rolf.

 

*Klassieke homeopathie spreekt mij aan omdat er op een diep niveau gekeken wordt naar samenhang klachten en symptomen. Ons lijf heeft een zelfherstellend vermogen, maar heeft soms levenskracht nodig ter aanvulling. Dat deze levenskracht uit natuurlijke middelen bestaat vind ik heel bijzonder, eigenlijk heel natuurlijk.
Toen ik Judith leerde kennen vertelde ze mij, me te kunnen helpen van mijn klachten af te komen op een natuurlijke manier. Na een uitgebreide intake schreef Judith een aantal middelen voor, met de vraag na een paar dagen een terugkoppeling te doen.
Ik hoefde alleen maar te ruiken aan de middelen, ik was wat sceptisch, hoe kan dat nou, vroeg ik me af. …
Al snel reageerde ik op de middelen, door contact met Judith konden we snel de juiste dosering vaststellen.

Inmiddels maak al een tijdje gebruik van homeopathische middelen,  door een goed contact, verslag en bevindingen kan Judith mijn klachten op dieper niveau behandelen, waardoor ik me steeds beter ga voelen, ik voel de oerkrachten weer door mn lijf stromen. Dit is een investering in mijn leven die ik iedereen met klachten kan aan raden.

Hartelijke groet,

Bruna